Evenimente private

Maison 13 este locul în care poți organiza un eveniment privat atât în interior, cât și în aer liber, într-o atmosferă care îmbină clasicul și modernul, idilicul și extravaganța. Maison 13 este locul ideal de întalnire cu partenerii de afaceri, cu prietenii, cu oamenii care au preocupări și afinități asemănătoare. Un loc select care păstrează permanent ușa deschisă oportunităților de business, un loc de socializare cu oameni de calitate, cu oameni pe care îți dorești să îi cunoști.

 

Nunți. Botezuri. Petreceri private. Cocktail-uri. Degustări de vinuri. Cooking Show-uri. Maison 13 este locul unde puteți organiza orice eveniment important din viața voastră. Aveți curajul să vă lăsați creativitatea să explodeze și, împreună cu echipa noastră, proiectați spațiul perfect în care să vă sărbătoriți povestea de iubire, persoanele dragi, botezul copilului sau ziua de naștere.

Vouă și invitaților voștri vă deschidem larg porțile Maison 13, invitandu-vă să pășiți în locația noastră intimă, aflată în centrul Bucureștilor, dar atât de departe de zgomotul orașului.

 

Pentru ca totul să fie perfect vă oferim consultanță personalizată pentru fiecare tip de eveniment în parte. De asemenea, vă asigurăm personal calificat, o servire impecabilă, gastronomie fină, băuturi preferate, decorațiuni, aranjamente florale, candy-bars, muzică, toate în acord chiar și cu cele mai exigente pretenții, astfel încât evenimentul vostru să devină cu adevărat exclusivist.

Alții despre noi